Boj proti teplu s klimatizáciou Mitsubishi Electric

13.06.2022 | Martin Rusnák

S letom prichádza otázka ako si udržať príjemne prostredie v našich domácnostiach.

Čoraz viac dní od roku ku roku sa stretávame s tropickou teplotou. Zaobstaraním klimatizácii do našich domov si vieme tento teplotný diskomfort eliminovať. 

 

Klimatizácie dokážu viac ako chladiť.

S klimatizáciou Mitsubishi vám čistíme vzduch cez vstavené filtre od nečistôt až po najmenšie čiastočky – baktérie s našim Plasma Quad Connect filtrom s certifikáciou pre SARS-CoV-2.

Základný filter je možne povysávať poprípade umyť vodou, filtre na jemnejšie nečistoty sa menia podľa potreby tj. znečistenia.

Klimatizácie vám dokážu v prípade potreby slúžiť ako odvlhčovače, čí už pri sparnom dni alebo pri varení, praní sa hodí funkcia odvlhčovania bez zmeny na teplotu miestnosti.

 

Ona vie aj vykurovať!

Po uplynutí sezóny chladenia príde vhod funkcia kúrenia. Kúrenie klimatizáciou poskytuje rýchly komfort či už pri prechodnom období, keď si potrebuje prikúriť na večer počas chladnejších dní a nie je finančne rentabilne spustiť napr. podlahové kúrenie na krátky čas pre dlhý nábeh podlahového kúrenia. Kúrenie klimatizáciou je možne samozrejme počas celej vykurovacej sezóny ( pre tieto potreby má Mitsubishi dispozícii upravené jednotky pre maximálny vykurovací režim, tieto jednotky sú označene ako „ Hyperheating“ ).

 

Súčasť interiéru.

Vnútorné jednotky nemusia byt len biele strohé „krabice“ umiestnené na stene.

Naša rada MSZ-EF a obzvlášť rada MSZ-LN Vám dokáže poskytnúť farebné varianty a to okrem klasickej bielej aj červenú, čiernu, striebornú a bielu perleťovú.  

 

Klimatizácia ktorá o Vás vie ...

Nástenná jednotka MSZ-LN a kazetová jednotka SLZ vďaka senzoru 3D i-see o vás vie, kde sa nachádzate v miestnosti. Údaje zo senzoru 3D i-see vyhodnocuje a smeruje lamely, tak aby nebol na vás smerovaný priamy smer fúkania vzduchu.

 

Ekonomický rozmer.

Invertorová technológia napájanie kompresora ma na starosti iba toľko spotreby energie, koľko je aktuálne potreba pre chladenie resp. kúrenie. Po dosiahnutý požadovanej teploty znižuje svoj výkon a spotrebu na udržanie požadovanej teploty.

Technológia Inverter s know-how Mitsubsihi Vám zaručí vysokú efektivitu premeny elektrickej energie na výslednú energiu tepla/chladu.

Akúkoľvek klimatizáciu Mitsubishi zvolíte, zvolíte správne.